صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه (اصول کامل و کاربردی)

انتشار 10 مرداد 1400
مطالعه 8 دقیقه

بسیاری از دانشجویان، با توجه به اینکه زمان کافی برای آماده سازی و نگارش مقاله ندارند، تلاش میکنند تا از پایان نامه خود استفاده کرده و از آن مقاله استخراج کنند. در همین راستا میخواهیم صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه (اصول کامل و کاربردی) را خدمتتان عرض کنیم.

صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه (اصول کامل و کاربردی)

دانشجویان و محققان جوان، برای اینکه بتوانند در جامعه پژوهشی کشور، اعتبار علمی کسب کنند و به اهداف خود برسند - خواسته یا ناخواسته - باید مقاله علمی چاپ کنند. این در حالی است که جامعه علمی ما، آموزش درستی از نحوه انجام پژوهش، انتخاب موضوع، گردآوری داده ها و تدوین مقاله، در هیچ یک از مقاطع تحصیلی دانشگاهی یا پایین تر، به افراد ارائه نمیشود و همین موضوع کار را برای محققان جوان سخت میکند، بطوریکه نگارش و چاپ مقاله برای این افراد، تبدیل به دغدغه ای بزرگ میشود. این دغدغه زمانی که متوجه میشوند، دفاع و فارغ التحصیلی از دانشگاه، وابسته به چاپ مقاله است، (آن هم مجلاتی که به این راحتی پذیرش نمیدهند!) تبدیل به مشکلی اساسی میشود. از این رو متاسفانه شاهد بالا رفتن آمار خرید و فروش مقاله یا پرداخت هزینه در قبال اضافه کردن اسم به مقاله های در حال چاپ هستیم! اما وقتی میتوانیم با داشتن یک مقاله قوی، از همین مجلات پذیرش بگیریم، چرا باید برای آن هزینه بالایی پرداخت کنیم!! بله این درست است که نوشتن یک مقاله قوی، بسیار زمان بر است و دشواری های خاص خود را دارد، اما نکته ای وجود دارد این است که تمام دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی پایان نامه یا رساله دارند و تجربه نشان داده اگر پایان نامه قوی باشد، میتوان با رعایت اصول، مقاله یا مقالات قوی از پایان نامه استخراج کرد و دیگر نیازی به صرف زمان و هزینه زیاد برای نوشتن مقاله نیست. در همین راستا در این مقاله میخواهیم در مورد صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه (اصول کامل و کاربردی) صحبت کنیم.

تصویر
 

صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه (اصول کامل و کاربردی)

گام اول: برای شروع، نشریه ای مناسب انتخاب کنید. انتخاب ژورنال بسیار مهم است. برای اینکار، باید تلاش کنید اهداف مجله و موضوع مقاله هم راستا باشند. در همین راستا بهتر است بخش Scope & Aims نشریه را بدقت مطالعه کنید و از آخرین شماره چاپ شده مجله، چند مقاله را دانلود و مطالعه کنید. این کار لازم است چون باعث میشود با دیدی درست نشریه خود را انتخاب کنید. این مورد را مد نظر داشته باشید که بسیاری از مقالات، بخاطر انتخاب نادرست مجله، زمان از دست میدهند و در نهایت مقاله ریجکت میشود! پس گام اول را درست بردارید.

گام دوم: انتخاب عنوان مقاله است. بهتر است عنوان پایان نامه را تغییر دهید. عنوانی کوتاه (6 الی 15 کلمه) و خاص انتخاب کنید. سعی کنید عنوان مقاله حاوی متغیر های اصلی مقاله باشد. از فرمول و علائم اختصاری استفاده نکنید. معمولا عنوان مقالات، یک جمله خبری است.

گام سوم: چکیده مقاله را استخراج کنید. همانطور که میدانید، چکیده شامل بخش های مهم مقاله است که به صورت مختصر به آن ها اشاره میکند. چکیده مقاله هم متواند خلاصه شده چکیده پایان نامه باشد و هم میتواند از پاراگراف اول مقدمه استفاده شود. چیکده را با توجه به درخواست مجله انتخابی تهیه کنید. برخی مجلات، چکیده ساختارمند میخواهند. (چکیده ساختارمند: در این مدل چکیده باید مقدمه، شیوه  کار، نتیجه گیری و بحث که هر قسمت با سرتیتر مخصوص به خود در چکیده وجود دارد. قالب اساسی یک چکیده به این صورت است اما گاهی بعضی قسمت ها مثل هدف یا چارچوب به آن اضافه می‌ شود.) باید به درخواست های مجله توجه کنید. چکیده در حالت استاندارد بین 150 الی 250 کلمه میباشد و معمولا از فعل گذشته و ماضی بعید در آن استفاده میشود.

گام چهارم: مقدمه را آماده کنید. پایان نامه خود را بررسی کنید. اگر بیش از یک سوال و یک فرضیه دارید، لازم نیست همه در یک مقاله آورده شود. بهتر است از یکی از فرضیه استفاده شود تا جا برای استخراج مجدد مقاله باشد. مقدمه بخش مهمی از مقاله است و در نوشتن یا استخراج آن باید بیشتر دقت کنید. مقدمه باید بتواند علت انتخاب موضوع مقاله‌تان برای تحقیق را بیان کند. همچنین بیان کند چرا چنین موضوعی حائز اهمیت است و دلیل استفاده از  این روشی خاص برای تحقیق‌ چه بوده است. سعی کنید، اطلاعات پیش‌زمینه برای خواندن مقاله را در مقدمه بیاورید، اهمیت موضوع مقاله و تحقیق خود را شرح بدهید، از تحقیقات پیشین در راستای موضوع تحقیق‌تان هم صحبت کنید،  مقدمه را با بیان اهداف تحقیقاتی‌تان به پایان برسانید. سعی کنید مقدمه خیلی طولانی نشود و نهایتا در 3 صفحه جمع بندی کنید.

گام پنجم: بخش روش(متولوژی) را آماده کنید. به طور کلی، بخش روش تحقیق باید شامل توصیف سوالات پژوهش، فرضیه‌های مورد بررسی و روش‌های مربوط به تحقیق باشد و همچنین شما باید دلیلی ارائه دهید که چرا فکر می‌کنید روش‌های انتخابی برای بررسی و یافتن پاسخ پرسش‌های تحقیق مناسب‌ترین روش هستند. شما باید نه تنها مزایای روش‌های استفاده شده را بیان کنید، بلکه باید معایب یا محدودیت‌ها و نحوه فائق آمدن بر آن‌ها را نیز در این بخش مورد بحث قرار دهید. در پایان نامه این بخش بسیار مفصل است، باید در مقاله خلاصه شوند، چون لزومی برای شرح جزئیات در مقاله ندارید. برای تهیه این بخش، از مقالاتی که از مجله مورد خود دانلود کردید استفاده کنید و ادبیات آنها را بررسی کنید تا شیوه نوشتن این بخش ساده تر گردد.

گام ششم: نتایج اصلی مقاله را بیان کنید. در بخش نتایج شما باید نتایج و یافته‌های حاصل از روش‌شناسی بکاررفته را ارائه دهید. در این بخش هم به جزئیات نپردازید. حتما از نمودار، شکل یا تصویر برای انتقال هدف خود استفاده کنید. به این توجه کنید که باید نتایج ارائه شده در این بخش باید با فرضیه ارائه شده در مقدمه، همخوانی داشته باشد و کلا نتیجه هر داده ای باشد در این بخش ارائه گردد. 

گام هفتم: بخش بحث را بدقت بنویسید. هدف بخش بحث تفسیر و تشریح اهمیت یافته‌های شما در پرتو دانسته‌های قبلی در آن زمینه علمی است. همچنین در این بخش هرگونه درک و دید جدید نسبت به موضوع مورد بحث باید توضیح داده شود. بخش بحث همیشه از طریق سوال تحقیق که در بخش مقدمه ارائه کردید با آن مرتبط می‌شود. مطالبی که در مقدمه گفته شده را تکرار نکنید. همچنین نتایج را عینا دوباره تکرار نکنید. هم پژوهش های مرتبط با تحقیق گذشتگان را بیان کنید و هم چشم اندازی از کارهای پیش رو به مخاطب ارائه دهید تا خواننده دید بازتری داشته باشد. حتما مشکلات و محدودیت هایی که در کار پژوهشی خود داشتید را بیان کنید.

گام هفتم: منابع را آماده و سازماندهی کنید. نوشتن منابع، آیین نامه دارد و باید با یکی از روش های رفرنس نویسی تهیه و توسط یکی از نرم افزار های استاندارد مثل اندنوت طبقه بندی شود. اما در استفاده از منابعی که در پایان نامه استفاده شده، باید تعداد ارجاعات را محدود کنید و تنها از ارجاعاتی استفاده کنید که جدید النشر و کاملا مرتبط به مقاله باشند.

گام آخر: پس از اینکه مقاله را استخراج کردید، نیاز است که روی ادبیات متن دقت بیشتری کنید. تجربه نشان داده، هر چقدر زبان مقاله ساده، روان و بدون ایرادات نگارشی باشد، درصد موفقیت بالاتر خواهد رفت، از این رو پیشنهاد میکنیم، پس از استخراج مقاله، متن آن توسط ویراستار مجرب بازبینی شود تا ایرادات نگارشی و املائی برطرف شود و با روان سازی جملات، درک علمی مقاله برای خواننده راحتر شود.

تصویر
 

حرف آخر: استخراج مقاله از پایان نامه یا رساله، کار سختی نیست، فقط نیاز به دقت و تجربه دارد. باید بدانید که اهداف پایان نامه با یک مقاله متفاوت است، یک پایان نامه حجم زیادی از مطالب را شامل میشود، هدف پایان نامه نشان دادن شایستگی دانشجو برای فارغ التحصیلی از دانشگاه است و نیازمند ارائه جزئیات تحقیق است، در مقابل مقاله حجم کمتری از مطالب را شامل میشود، هدف یک مقاله، ارائه و ثبت یافته ها و داده های جدید است و تلاش میشود با نتایج بدست آماده، حداقل به یکی از سوالات مهم علمی، پاسخی مناسب بدهد، اما در مقاله باید به صراحت صحبت کرد و جای کلی گویی و پرداخت به جرئیات نیست. هدف را مشخص کنید و به خواننده مسیر رسیدن به این هدف را نشان دهید. این مورد را هم به یاد داشته باشید، مقالات علمی، برخلاف پایان نامه ها، داوری سختگیرانه ای دارند و داوران مجلات، شما را نمیشناسید و تنها راه جلب نظر داوران مجلات، نگارش یک مقاله منسجم و دقیق است.

سفارش استخراج مقاله از پایان نامه

یکی از موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، موسسه انتشاراتی آذرگان است. این موسسه با بهره گیری از کارشناسان و نخبگان بزرگ بهترین مراکز آموزشی کشور، توانسته است در زمینه ترجمه تخصصی، چاپ مقاله و چاپ کتاب خدمات بسیار مناسبی را برای کاربران عزیز خود فراهم آورد. در همین راستا، اگر مقاله آماده ندارید و میخواهید در کمترین زمان مقاله ای با کیفیت از پایان نامه خود داشته باشید و به نشریات داخلی و بین المللی سابمیت نمائید، اگر پایان نامه شما به زبانی غیر از زبان فارسی است و درخواست استخراج مقاله دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که موسسه آذرگان میتواند بهترین خدمات را در این زمینه به شما ارائه نماید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.


لطفا ما را در اینستاگرام همراهی کنید...


تصویر
 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
چاپ مقاله
اطلاعات بیشتر
استخراج مقاله
اطلاعات بیشتر
پارافریز تخصصی
ثبت سفارش
فرمت بندی مقاله
ثبت سفارش
ترجمه تخصصی
ثبت سفارش
ویراستاری تخصصی
ثبت سفارش
ترجمه مولتی‌مدیا
ثبت سفارش
گویندگی
ثبت سفارش
ترجمه همزمان
ثبت سفارش
تولید محتوا
ثبت سفارش