چگونه از مجلات ISI پذیرش بگیریم

انتشار 8 تیر 1399
مطالعه 4 دقیقه

یکی از مهمترین سوالات دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، این است که چگونه میتوانند مقالات خود را در مجلات معتبر ISI، پذیرش و چاپ کنند. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.

چگونه از مجلات ISI پذیرش بگیریم

دانشجویان، برای اینکه بتوانند دو نمره پایان نامه خود را کسب کنند، رزومه خود را تقویت کنند یا آماده دفاع و فارغ التحصیلی شوند، نیاز دارند، در مجلات معتبر بین المللی مقاله یا مقالاتی را بچاپ برسانند. در بین تمام نمایه های معتبر بین المللی، مجلات ISI از اعتبار بالاتری برخوردارند و دانشجویان برای اینکه بتوانند از این مجلات پذیرش بگیرند، نیاز به گردآوری و نگارش مقالات، در سطح این مجلات دارند. اما اولین گام قبل از شروع نگارش مقاله، شناخت ماهیت این مجلات است. در ادامه مجلات ISI را بیشتر میشناسیم.

مجلات ISI

در سال 1960، مؤسسه‌ای با تمرکز بر علم‌سنجی و انتشارات مقالات و کتب علمی،  توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه توسط مؤسسهٔ علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و به‌عنوان Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته می‌شود. مؤسسه اطلاعات علمی بخشی از شرکت Thomson Reuters است. در این موسسه خدمات نمایه سازی و تحلیل متون علمی انجام میگیرد. این خدمات شامل نگهداری داده‌های نقل‌قول‌های مقالات هزاران نشریهٔ دانشگاهی است که از طریق سرویس پایگاه دادهٔ ISI's Web of Knowledge در دسترس میباشد. در این بین مجلات علمی مهم ترین ابزار برای انتشار یافته های علمی هستند و اغلب تحقیقات، مفروضات مشترک و یا داده های تحقیقاتی ارائه شده در ادبیات علمی منتشر شده را برای درک روشنی از حقایق و یافته ها، به چالش می کشد. 

انواع مجلات ISI

مجلات ISI، به دو دسته مجلات JCR (ایمپکتدار) و مجلات ISI listed (بدون ایمپکت) تقسیم بند میشوند.

مجلات JCR مجلات بسیار معتبر و سطح بالایی هستند که اغلب اروپایی و آمریکایی بوده و پذیرش مقاله در آنها به راحتی صورت نمی گیرد و حتما باید مقاله در سطح علمی و استاندارد بالایی باشد تا بتواند نظر داورهای این مجلات را جلب نماید. مجلات JCR نسبت به مجلات بدون ایمپکت هزینه بسیار کمتری در قبال پذیرش و چاپ مقالات دریافت می نمایند و اکثرا ، رایگان هستند، ولی در عوض سخت گیری های زیادتری دارند. بطور معمول زمان داوری مجلات ایمپکت دار 4 تا 12 هفته می باشد ولی این زمان می تواند کوتاهتر و یا طولانی تر نیز باشد.

مجلات ISI listed مجلاتی هستند که اغلب آسیایی هستند و در قبال دریافت هزینه، سختگیری کمتری اعمال نموده و احتمال پذیرش در این مجلات بالاتر است. داوری این مجلات بطور معمول 4 الی 9 هفته زمان میبرد ولی این زمان می تواند کوتاهتر و یا طولانی تر نیز باشد.

چگونه از مجلات ISI پذیرش بگیریم

برای اینکه بتوان از مجلات معتبر ISI پذیرش گرفت، باید مقاله ای بنویسیم که استاندارد قبولی در این مجلات را داشته باشد.  مهترین این موارد، عبارتند از:

ارائه موضوع جدید: مجلات علمی همیشه به دنبال موضوعات جدید و بروز هستند و معمولا مقالات با موضوع و محتوای تکراری که مشابه آن را قبلا چاپ کرده اند، پذیرش نمیکنند.

ترجمه خوب: داوران مقالات برای اینکه بتوانند مقاله را داوری کنند، نیاز دارند تا مفهوم اصلی مقاله را متوجه شوند. اگر مقاله ترجمه خوبی نداشته باشد، قطعا به مشکل خواهد خورد. 

استفاده از منابع جدید: هر چقدر در مقاله خود، به کتاب ها و مقالات جدیدتری ارجاع داده باشید، مقاله شما بروزتر خواهد بود.(بهتر است از مقالات و کتب 3 سال اخیر استفاده شود.)

انتخاب درست مجله: اکثر ریجکتی های مقالات، بدلیل عدم تطابق موضوعی مقاله و مجله است. زمانی که مجله ای را انتخاب میکنید، فقط از روی عنوان مجله تصمیم نگیرید و در سایت مجله و بخش SCOPE، به دنبال موضوع و اهداف مجله بگردید و اگر مقاله و مجله هم موضوع و هم اسکوپ بودند، تصمیم به ارسال بگیرید.

اگر تمام موارد بالا را رعایت کنیم و مقاله از نظر محتوا قوی باشد، امکان پذیرش در مجلات ISI، بسیار بالا خواهد بود.

موسسات پژوهشی

همانطور که قبلا اشاره شد ، دریافت پذیرش از مجلات ISI آسان نیست و مقاله ای که به این مجلات ارسال میشوند باید در سطح این مجلات باشند، اما در این بین موسسات پژوهشی هستند که میتوانند با مجلات معتبر رایزنی کرده و درصد پذیرش را در این مجلات بالا ببرند. 

آیا دریافت پذیرش در مجلات ISI تضمینی است؟

مجلات JCR: این مجلات تضمین قطعی برای پذیرش ندارند و موسسه میتواند خدمات فرمت بندی ، سابمیت و پیگیری مقاله را انجام دهد و تا حدودی با مجلات خارجی رایزنی کند. در این بین کیفیت خود مقاله بالاترین عامل موفقیت آن خواهد بود.

مجلات ISI listed: درصد پذیرش در این مجلات بالاتر است و موسسه میتواند با معرفی مجلات طرف قرارداد، بصورت تضمینی پذیرش را دریافت نماید.

موسسه آذرگان

موسسه آذرگان فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید. 

تصویر
 

 

 

 

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
چاپ مقاله
اطلاعات بیشتر
استخراج مقاله
اطلاعات بیشتر
پارافریز تخصصی
ثبت سفارش
فرمت بندی مقاله
ثبت سفارش
ترجمه تخصصی
ثبت سفارش
ویراستاری تخصصی
ثبت سفارش
ترجمه مولتی‌مدیا
ثبت سفارش
گویندگی
ثبت سفارش
ترجمه همزمان
ثبت سفارش
تولید محتوا
ثبت سفارش